Uporabniki o izdelkih

Ga. Lena Suman
Ga. Lena Suman

Preprosto sem navdušena nad vašimi izdelki in več kot zadovoljna z vzglavnikom, ki sem ga kupila. Kot alergik sem skoraj obupala in se navadila na prebujanje z oteklinami. Odkar spim na ajdovem vzglavniku so se težave precej zmanjšale. Priporočam vsem, ki imate težave podobne mojim, da si izberete enega od vzglavnikov Naravni zaklad. Super so!

Ga. Sabina K.
Ga. Sabina K.

Spanje pri mami se je zelo izboljšalo, manjkrat tudi vstaja ponoči.
Ko menjam še svoj vzglavnik se definitivno vrnem v vašo spletno trgovino.

Ga. Adela R.
Ga. Adela R.

Partner pravi, da je vzglavnik super in da že dolgo ni spal tako dobro in brez bolečin!

Tadej K.
Tadej K.

Kupil sem dva vzglavnika iz pire in sem zadovoljen. Najbolj mi je všeč njihova oblika katera se odlično prilega glavi ter vratu kadar ležim ali spim. Vzglavnik ostane v položaju katerega hočem in zato ocenjujem izdelek s 5 oceno. Hvala.

G. Leon Z.
G. Leon Z.

Ko enkrat začneš spati na tem vzglavniku, ne greš več nazaj na klasični vzglavnik.
Ta vzglavnik vzamem zraven tudi, ko grem v hotel na dopust.

Ga. Danica Zupanec
Ga. Danica Zupanec

Pozdravljeni,

samo toliko, da se javim, da vam povem, da vzglavnik, ki ima polnilo proso deluje super; zares je to-to. Sicer sem bila malo skeptična kako se bo spalo glede na to, da je nizek proti drugim, a - same pohvale. Še bolečine v vratnem predelu so prenehale.

Želim vam uspešno prodajo izdelkov, ki se mi zdijo zares dobri in uporabni.

Urška iz Oopsi
Urška iz Oopsi

Že nekaj časa sem Jonitu tarnala, da obvezno potrebujem nov vzglavnik. Prejšnji je bil namreč že totalno pomečkan, brez oblike, na njem sem spala že več kot 7 let, saj sem ga imela še v študentskem stanovanju. Včasih se res ne zavedamo, kako pomembno vlogo igra kvaliteten spanec in kako pozitivno vpliva na naše zdravje, počutje in na krepitev imunskega sistema. Prečesala sem kar nekaj spletni strani, preverila precej ponudb in različnih proizvajalcev, na koncu pa sem se odločila, da testiram povsem naravne vzglavnike, za katere sem, če sem popolnoma iskrena, slišala prvič. Našla sem ga v spletni trgovinici Naravni Zaklad.Sedaj spim sprosenim vzglavnikom in veste kaj? Ne menjam ga več za nič na svetu.

Mogoče se sliši malenkost nenavadno, ampak ja, v vzglavniku ni nobene pene, nobenih umetnih vlaken in ne vem česa še, temveč le luščine prosa, ki se neverjetno dobro obnesejo. Sama prisegam na nekoliko višje in bolj kompaktno vzglavje, zato mi ta vzglavnik res odgovarja. V bistvu se vzglavnik po tem, ko se nanj uležeš prilagodi obliki vratu in glave. Ergonomsko oblikovan vzglavnik tako zagotavlja pravilno podporo, poleg tega pa tudi pozitivno vpliva na zdravje in kvaliteten spanec. Je pa res, da tudi spim mnogo bolje, naslednji dan sem veliko bolj produktivna in spočita, tako da je bila to zagotovo ena boljših naložb – predvsem vase in v moje zdravje. In da ne pozabim omeniti, glede na to, da nas spremlja peklenska vročina. Nobenega potenja, nobenega nočnega premetavanja… res je top of the top!

 Prednost teh naravnih vzglavnikov je zagotovo tudi ta, da nudijo zračnost in prožnost, prevajajo toploto, poleg tega pa ohranjajo obliko, ne glede na to, kaj počnete z njimi. Nudijo tudi prijetno mikro-masažo in kar je najpomembneje – popolnoma naravni so. Če visokega vzglavja ne marate, lahko vzglavniku odvzamete polnilo in ga na ta način individualno prilagajate po višini. Vzglavnik je primeren tudi za alergike in je narejen v Sloveniji. Aja, tudi pere se ga enostavno. Polnilo enostavno odstraniš, prevleko pa opereš v pralnem stroju.

V ponudbi spletne trgovine Naravni zaklad najdete naravne vzglavnike z različnimi polnili - pira, proso, volna, češnjeve koščice, ajda, ... Jaz razmišljam, da bi enega kupila še za Jakca, saj bo počasi potreboval kvaliteten vzglavnik in ker si večkrat sposodi mojega, bom morala resno razmisliti o nakupu.

 

Hitro pokukajte še na Facebook strani Naravni zaklad in se sami prepričajte o kvaliteti njihovih izdelkov. Jaz lahko rečem le to, da so TOOOOOP!

G. Dejan Černi
G. Dejan Černi

Kot podjetnik (www.onej.si) lahko rečem,  da je vsak dan naporen in svojevrsten izziv. Prijeten, udoben in kvaliteten spanec je torej bolj kot ne nuja, da lahko uspešno vodiš svoje podjetje.
Po nakupu ajdovega vzglavnika, se je spanec kljub številnim skrbem, ki so se nabrale čez dan zelo izboljšal. Jutra so brez bolečin v vratu, čez dan opažam več energije pri samem delu.
Ajdov vzglavnik vsekakor priporočam in upam, da bo tudi vašemu spancu omogočil prijetne sanje.

Matic Romšak
Matic Romšak

Po Mihovem nasvetu že nekaj tednov uporabljam Osnovni vzglavnik Ajda iz ajdovih luščin in moram priznati, da so učinki le pozitivni. Ajda ima številne zdravilnih lastnosti, luščine pa so dobre prevajalke toplote in vlage in preprečujejo potenje med spanjem. Vzglavnik se lepo prilaga telesu, tudi zaradi tega ker lahko sam reguliram količino polnila. Ker so luščine gladke, se v izdelku prosto premikajo in masirajo kožo in mišice kar je za nas športnike, pa tudi za druge, ki želijo zdrav in trden spanec, izredno pomembno. Ker so luščine drobne, se v izdelku oblikujejo, kot sami želimo, pa naj gre za vzglavnik ali druge izdelke iz programa. Toplo priporočam.

1 do 9 od 16 zapisov

Stran:
  1. 1
  2. 2