Urška iz Oopsi

Urška iz Oopsi

Že nekaj časa sem Jonitu tarnala, da obvezno potrebujem nov vzglavnik. Prejšnji je bil namreč že totalno pomečkan, brez oblike, na njem sem spala že več kot 7 let, saj sem ga imela še v študentskem stanovanju. Včasih se res ne zavedamo, kako pomembno vlogo igra kvaliteten spanec in kako pozitivno vpliva na naše zdravje, počutje in na krepitev imunskega sistema. Prečesala sem kar nekaj spletni strani, preverila precej ponudb in različnih proizvajalcev, na koncu pa sem se odločila, da testiram povsem naravne vzglavnike, za katere sem, če sem popolnoma iskrena, slišala prvič. Našla sem ga v spletni trgovinici Naravni Zaklad.Sedaj spim sprosenim vzglavnikom in veste kaj? Ne menjam ga več za nič na svetu.

Mogoče se sliši malenkost nenavadno, ampak ja, v vzglavniku ni nobene pene, nobenih umetnih vlaken in ne vem česa še, temveč le luščine prosa, ki se neverjetno dobro obnesejo. Sama prisegam na nekoliko višje in bolj kompaktno vzglavje, zato mi ta vzglavnik res odgovarja. V bistvu se vzglavnik po tem, ko se nanj uležeš prilagodi obliki vratu in glave. Ergonomsko oblikovan vzglavnik tako zagotavlja pravilno podporo, poleg tega pa tudi pozitivno vpliva na zdravje in kvaliteten spanec. Je pa res, da tudi spim mnogo bolje, naslednji dan sem veliko bolj produktivna in spočita, tako da je bila to zagotovo ena boljših naložb – predvsem vase in v moje zdravje. In da ne pozabim omeniti, glede na to, da nas spremlja peklenska vročina. Nobenega potenja, nobenega nočnega premetavanja… res je top of the top!

 Prednost teh naravnih vzglavnikov je zagotovo tudi ta, da nudijo zračnost in prožnost, prevajajo toploto, poleg tega pa ohranjajo obliko, ne glede na to, kaj počnete z njimi. Nudijo tudi prijetno mikro-masažo in kar je najpomembneje – popolnoma naravni so. Če visokega vzglavja ne marate, lahko vzglavniku odvzamete polnilo in ga na ta način individualno prilagajate po višini. Vzglavnik je primeren tudi za alergike in je narejen v Sloveniji. Aja, tudi pere se ga enostavno. Polnilo enostavno odstraniš, prevleko pa opereš v pralnem stroju.

V ponudbi spletne trgovine Naravni zaklad najdete naravne vzglavnike z različnimi polnili - pira, proso, volna, češnjeve koščice, ajda, ... Jaz razmišljam, da bi enega kupila še za Jakca, saj bo počasi potreboval kvaliteten vzglavnik in ker si večkrat sposodi mojega, bom morala resno razmisliti o nakupu.

 

Hitro pokukajte še na Facebook strani Naravni zaklad in se sami prepričajte o kvaliteti njihovih izdelkov. Jaz lahko rečem le to, da so TOOOOOP!

Urška iz Oopsi

Facebook

Všečkajte našo facebook stran in jo delite z svojimi prijatelji.