Kako hitro se navadite na ORGANIC vzglavnik?

Kako hitro se navadite na ORGANIC vzglavnik?

Kako hitro se navadite na ORGANIC vzglavnik?
Izkušnje temeljijo na uporabniških povratnih informacijah, da običajno  traja 2-3 noči, v posameznih primerih pa tudi do 5 dni - a je to izredno redka izkušnja! Običajno je osvojeno spanje z Organic vzglavnikom že po 1. noči čarobnega spanja.V kolikor se pojavijo izzivi s prilagodljivostjo - je pomembno, da ne obupate že po prvi noči uporabe. Gre za povsem drugačen slog spanja. Z uporabo vzglavnika se le potrudite, dokler po nekaj tednih opazite, da je vaše spanje in počutje iz dneva v dan boljše.Imate glavobole, bolečine v vratu ali ramenskemu predelu, težave z nespečnostjo, prekomerno potenje, ste astmatik ali nagnjeni k alergijami? Vse neprijetnosti po nekaj nočeh postopoma izzvenijo, ponehajo.Je odličen pri težavah s smrčanjem - z uporabo ORGANIC vzglavnika LUKAS GOLD ali LUKAS, uporabniki sporočajo, da se smrčanje omili ali celo preneha. 

Kako se pravilno uporablja vzglavnik z ORGANIC polnilom?
Vzglavnik se namesti proti ramenom, da je omogočena podpora, katero si prilagodite z enim samim gibom. Lahko z roko pomagate napraviti vdolbinico, da je glava dobro podprta v „kalupu“ za namestitev.

  • Ležeči položaj na hrbtu: 

vzglavnika namestite ob ramena tako, da je glava dobro podprta v "kalupu" za namestitev glave, hkrati pa boste čutili nežno, blagodejno mikromasažo, po navadi daje občutek  kot nežno šumenje morskih valov...

  • Bočni položaj: 

glavo namestite na levo ali desno stran vzglavnika. V tem položaju boste začutili čaroben "ušesni kalup", ki obenem prijetno sprosti moteč pritisk na ušesa. Prostor med glavo in rameni je v tem položaju pravilno podprt, kar omogoča mišičnemu sistemu vratu in hrbta udobno sprostitev. Takšen položaj sprošča mišice in razteza hrbtenico. Telo vam bo hvaležno.

  • Spanje na trebuhu:

Posebno oblikovani vzglavnik (JAKE) razbremeni položaj glave in vratu, zagotavlja optimalno sprostitev in razbremenitev telesa med spanjem. Ker je glava obrnjena vedno na levo ali desno stran, je v osnovi telo v nepravilnem položaju, dihanje je nekoliko oteženo. Zato nežno namestite glavo na vzglavnik, na levo ali desno stran, začutili boste čaroben "ušesni kalup", ki obenem prijetno sprosti moteč pritisk na ušesa. Prostor med glavo in vratnim delom je v tem položaju pravilno podprt, kar omogoča telesu udobno sprostitev in mehkobni izrezi poskrbijo za lahkotno dihanje.Omogoča fino sprostitveno mikro masažo obraza in deluje pomlajevalno – mišice so sproščene, koža je sijoča in spočita.

Telo vam bo hvaležno.

Facebook

Všečkajte našo facebook stran in jo delite z svojimi prijatelji.