Salon dobrega spanja v starem mestnem jedru Maribora

Salon dobrega spanja v starem mestnem jedru Maribora

Kdo smo?
Pure Pannonia je bila ustvarjena z idejo, da ljudem zagotovi posteljnino in pripomočke za spanje, v katerih se dobro počutijo in so zanje dobri. Trudimo se, da bi ljudem pomagali počivati, spati in živeti bolje ter da se bolje počutijo v življenju. Po spanju se lahko počutimo dobro spočiti, uravnoteženi, vitalni in napolnjeni z energijo.
Naše mnenje je, da bi morale biti stvari preproste in lepe – preprosto lepe. Preprosto za nas pomeni, da jemljemo naravne sestavine z minimalno obdelavo, pravilnim ravnanjem ter jih oblikujemo v čudovite izdelke, ki nam dobro služijo in se zaradi njih počutimo dobro.
Izdelki PURE PANNONIA so v skladu s standardi in specifikacijami. So trajni, pralni, namenjeni so vam in stvarem, ki jih delate. In čeprav je pomembno skrbeti za stvari, ki nas skrbijo, vas ni treba skrbeti za posebno skrb, ki jo morate dati našim izdelkom – namenjeni so, da vam služijo, ne da vam postavljajo nove zahteve.
Vedno več izdelkov je zasnovanih in oblikovanih v podjetju, kar zagotavlja, da imajo posamezni izdelki enak videz, lastnosti in vrednosti.
Vsi naši produkti so narejeni iz najboljših materialov, ki so na voljo kjer koli. Vsa naša polnila – zrna in druga – so lokalno pridobljena in obdelana, kadar je to mogoče. Ker je pomembno vedeti, od kod prihajajo stvari, kako se gojijo in kako z njimi ravnajo. Naša volna prihaja iz prijazno lokalno vzgojenih ovc – ko se ne ukvarjajo s pašo na travnatih panonskih pobočjih.

Facebook

Všečkajte našo facebook stran in jo delite z svojimi prijatelji.