Kontaktni podatki

V mali vasici Korena, kjer so veseli in pridni ljudje doma, je možnost pobegniti iz mestnega vrveža ter vdihniti domač kmečki zrak. Za hribom na desni je pogled na veliko kmetijo. Tukaj je nastala zgodba, kjer se je majhno podjetje, zaradi darov narave in pomanjkanja topline med ljudmi, odločilo pričeti ukvarjati z najbolj kakovostno in domačo proizvodnjo različnih izdelkov iz naravnih polnil.


Naravna polnila so eden največjih zakladov, ki nam jih je podarila narava in temu “čudežnemu darilu” skušamo v Naravnem zakladu združiti pozabljeno domačo toplino in današnjo sodobnost.
Zavedamo se, da sta kvaliteta in udobje v veliki meri odvisna od kvalitetnih surovin. Zato nam je inovativen, kakovosten, naraven in estetsko privlačen izdelek v največji izziv!


Ajdove in pirine luščine kupujemo pri Slovenskemu mlinarju in jih prečistimo brez kemikalij. Najprej se jih termično obdela, nato pa še sortira, tako, da ostanejo cele luščine. Takšno polnilo kasneje kombiniramo s tekstilom iz 100% bombaža ali drugimi pisanimi materiali, ki odlično delujejo na počutje.


V izdelkih iz naravnih polnil boste našli celo vesolje harmonij, ki jih je Naravni zaklad združil v popolnost. Prijeten nežen vonj in pesem luščin pa vas bosta popeljala nazaj k naravi, ter pripomogla k boljšemu počutju in občutku domače topline.

Ujemite naravo v svoj dom!

 

Vizitka

Lustija d.o.o.

Zagrebška cesta 20, 2000 Maribor

Davčna številka: SI 59441933