O nas

Leta 2016 se je pričela naša zgodba z osnovnim ciljem razvijati, proizvajati in prodajati izdelke za spanje in boljše počutje, ki bodo kljub dolgi tradiciji v panogi na trg prinesli svežino in novost. Pri tem sledimo vrednotam v katere verjamemo kot posamezniki in katere želimo, da jih pooseblja tudi naša blagovna znamka. Uporabnikom naših izdelkov zagotavljamo najboljše, kar pa razvijemo in proizvedemo na način, ki je pošten do okolja, partnerjev in zaposlenih.

V dosedanjem delovanju smo veliko časa in sredstev namenili razvoju izdelkov, testiranju uporabniških izkušnje, odzivu različnih trgov, testiranju različnih prodajnih poti. Naše izdelke smo združevali pod različnimi blagovnimi znamkami na različnih trgih in jih prodajali izključno preko spleta. V letošnjem letu izvajamo aktivno prenovo vseh procesov v podjetju, strpno in vztrajno dosegamo zadane cilje, tako smo v mesecu juniju v centru Maribora na Slovenski ulici 10 odprli svoj prvi salon kjer se lahko naši uporabniki in partnerji seznanijo s celotno ponudbo.

Prav tako smo sredi procesa popolne prenove celostne podobe podjetja in blagovne znamke, s tem namenom smo skupaj z odprtjem prvega salona združili vse naše blagovne znamke pod enotno blagovno znamko PURE PANNONIA, ter naredili začasen »re-design« obstoječih spletnih strani. Do konca leta bomo predstavili še popolnoma nov design spletnih strani in k obstoječim portalom dodali še spletni portal v angleškem in italijanskem jeziku.

V letu 2020 načrtujemo še širitev naše maloprodajne mreže.

Velik poudarek dajemo razvoju novih izdelkov, kvaliteti materialov in surovin ter kvalitetni izdelavi. Izvajamo in nadzorujemo celoten proces od izbire in priprave surovin in materialov do izdelave končnega izdelka. Naše izdelke razvijamo na podlagi povratnih informacij uporabnikov in pri tem združujemo tradicionalne lastnosti in prednosti naravnih polnil ter njihov pozitiven in ugoden vpliv na spanje in počutje.

Prednosti naših izdelkov, celostne ponudbe in podpornih storitev ter odličnih povratnih informacij gostov prepoznavajo tudi hoteli in hotelske verige. Za našo blagovno znamko je to zelo pomemben del, zato s trdim delom izboljšujemo in prilagajmo ponudbo zahtevam posameznih hotelov in hotelskih verig in skupaj z njimi optimiziramo stroške in izboljšujemo uporabniško izkušnjo gostov. Trdno verjamemo, da bomo na listo referenc v prihodnosti dodali še veliko novih zadovoljnih imen in projektov.

Hvala za Vaše zaupanje, Ekipa Pure Pannonia